NaslovnicaVijestiYAYA TOURE OTKRIO: Reprezentativac Srbije najteži protivnik protiv kojeg je igrao u...

YAYA TOURE OTKRIO: Reprezentativac Srbije najteži protivnik protiv kojeg je igrao u karijeri!

Bivši igrač Manchester Cityja i jedan od najboljih veznjaka Premier lige u posljednjem desetljeću Yaya Toure dao je jako zanimljiv odgovor na pitanje tko je njegov najteži protivnik sa kojim se susreo u svojoj karijeri.

Toure imenovao Matića najtežim protivnikom

36-godišnjak je dugo vremena važio za jednog od najboljih na svojoj poziciji, te je osvojio mnoštvo titula u dresu Barcelone i Cityja. Iako je u dresu ‘Cityja’ imao priliku igrati upravo protiv svog bivšeg suigrača Messija, koji je mnogima najteži protivnik u karijeri, on je imenovao veznjaka Manchester Uniteda Nemanju Matića najtežim protivnikom.

U intervjuu za The Times je rekao: “Igrati protiv Nemanje Matića je bilo komplicirano. Nije brz, ali je snažan i pametan. Što se tiče svih ostalih protivnika, uvijek sam znao njihove slabosti jer sam ih pažljivo pratio prije utakmica.”

Ovo je vjerovatno iznenađenje za mnoge navijače Manchester Uniteda, koji baš i nisu vidjeli srpskog reprezentativca u najboljem izdanju u posljednjih nekoliko sezona. On je na Old Trafford stigao iz Chelseaja u ljeto 2017. godine, te je njegova karijera od tada krenula silaznom putanjom.

Iako ‘Crvenim vragovima’ nedostaje kvaliteta u veznom redu, Matić je od početka sezone u Premier ligi odigrao samo 160 minuta, te nije uopšte nastupio od poraza protiv West Ham Uniteda u septembru. On se u ljetnom prelaznom roku povezivao sa odlaskom iz kluba, a zainteresirani za njegovo dovođenje navodno su bili AC Milan i Inter. Do tog transfera na kraju nije došlo, ali bi još uvijek mogao otići u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!