NaslovnicaVijestiZABRANJENA TEHNIKA U JUDU: Europska judo organizacija poslala poruku za Sergio Ramosa

ZABRANJENA TEHNIKA U JUDU: Europska judo organizacija poslala poruku za Sergio Ramosa

Bila je to srceparajuća noć za Mohamed Salaha tijekom subotnjeg finala Lige prvaka. Nakon sjajne prvenstvene sezone u Liverpoolu, Egipćanin je imao priliku podići šestu europsku krunu kluba i potaknuti svoju utrku za Zlatnu loptu. Na kraju, ipak to nije bilo suđeno.

ZABRANJENA TEHNIKA

Salah je živahno započeo utakmicu u Kijevu, zadržavajući Real Madrid na svojim nožnim prstima uz Roberto Firmina i Sadio Manea.

Međutim, njihova igra je doživjela preuranjeni kraj tijekom sporne borbe sa Sergiom Ramosom u prvom poluvremenu.

Branič Real Madrida je oborio Salaha na zemlju, ozlijedivši mu rame i na kraju je Egipćanin morao napustiti igru.

Kako je vrijeme prolazilo, opći konsenzus je bio da je Ramosov duel sa Salahom bio pošten i da nije bilo namjere da Španjolac ozlijedi ili zanemari Liverpoolovu zvijezdu.

[su_no1forfootball]

Andrew Robertson je podijelio vrlo zanimljivo mišljenje o tom pitanju ističući: “Mislim da je ružno doskočio na rame, ali Ramos je prilično pametan, zar ne?”

“Tražimo dlaku u jajetu ako govorimo da je to bio razlog zbog kojeg je Liverpool izgubio. To je nesretan slučaj. Nadma se da će se Salah vratiti veći i jači.”

Još uvijek nije sigurno hoće li Salah biti na Svjetskom prvenstvu ili ne, iako je pozitivno ažuriranje iz Egipta obradovalo mnoge.

Međutim, rasprava o tom duelu Ramosa i Salaha još nije prestala, a vrlo neočekivana objava na Twitteru postala je viralna.

Europska judo organizacija je skupila neke lajkove na svojoj objavi o tom duelu Salaha i Ramosa.

Pišući meme o tom duelu, judo organizacija je navela da je Ramos koristio ‘Waki-gatame tehniku’ kako bi oborio Salaha na zemlju i pitali su zašto je ta tehnika legalna u nogometu, kada je ilegalna u judu. Pogledajte sliku ispod.

Pa, pošteno je reći da je ova objava zaradila neki publicitet.

Naravno, usporedba je malo nepravedna čak i ako je Judo više fizički i borbeni sport nego što je to nogomet.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

A za sva njihova znanja o borilačkim vještinama, navijači nogometa neće promijeniti svoje mišljenje na temelju objave Europske judo organizacije.

Osim toga, barem se Ramosovo ponašanje poslije utakmice činilo da pokazuje nevinost.

Kapetan Real Madrida napisao je na Twitteru nakon utakmice: “Ponekad nogomet pokazuje svoju dobru stranu, a ponekad lošu”.

“Prije svega, mi smo kolege profesionalci. Ozdravi brzo Salah. Budućnost te čeka.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!