NaslovnicaVijestiZABRINJAVAJUĆE ZA SVE NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je Sarri rekao za Christiana...

ZABRINJAVAJUĆE ZA SVE NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je Sarri rekao za Christiana Pulišića!

Zabrinjavajuće za sve navijače Chelseaja! Evo što je Sarri rekao za Christiana Pulišića! Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri nije točno dao očekivanu reakciju na jučerašnju najavu kluba da su uspjeli dovesti Christiana Pulišića.

ZABRINJAVAJUĆE ZA SVE

Krilni igrač Borussije Dortmund pridružit će se Plavcima na ljeto, ali je nakon današnje utakmice Sarri otkrio da ništa nije znao o tom transferu dok nije bio završen, osim što su ga prije mjesec dana pitali o tom igraču.

Osim toga, Sarri nije imao ništa reći o Pulišćevom dolasku, unatoč tome što je američki internacionlac potpisao za veliki novac i izgleda kao jedan od najboljih mladih igrača na planeti.

Iako je uobičajeno da su menadžeri sve manje uključeni u transfere, čini se malo čudnim da je Talijan doista tako malo znao o tom potpisivanju dok se nije završilo.

Da li je ovo zabrinjavajuće za navijače Chelseaja širom svijeta? Prosudite sami u videu ispod.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!