NaslovnicaVijestiZABRINUTI: U Barceloni uveli posebno pravilo za Dembelea zbog njegovog kašnjenja na...

ZABRINUTI: U Barceloni uveli posebno pravilo za Dembelea zbog njegovog kašnjenja na treninge!

Zvijezda Barcelone i francuski reprezentativac Ousmane Dembele svojim sjajnim solo golom protiv Tottenham Hotspura u Ligi prvaka ranije ovog tjedna samo je podsjetio cijeli nogometni svijet koliko je talentiran.

Novo pravilo za Dembelea

Njegov sunarodnjak Kylian Mbappe već nekoliko godina potpuno zasluženo dobija pohvale na svoj račun, ali ni on nije daleko od njega kada je u pitanju potencijal. Njegovo ubrzanje, brzina, sjajna kontrola lopte i dribling ga čine noćnom morom za bilo kojeg defanzivca svijeta.

U katalonskom klubu su svjesni da imaju možda i budućeg osvajača Zlatne lopte, no nisu nimalo zadovoljni njegovim ponašanjem izvan terena. Naime, Dembele je već neko vrijeme na naslovnicama španjolskih novina zbog kašnjenja na treninge.

Posljednji put je zakasnio nakon što je njegov tim slavio rezultatom 4-0 na utakmici protiv Espanyola, na kojoj je i sam postigao gol, a na trening je zakasnio čak dva sata. Njegov trener Ernesto Valverde ga je zbog toga i javno kritizirao, a navodno je uvedeno i posebno pravilo koje važi samo za 21-godišnjaka. Naime, kako navode španjolske novine Marca, u Barceloni su zabranili Dembeleu da gasi svoj telefon u bilo kojem trenutku. Nije mu dopušteno da isključuje zvuk preko noći, a sve kako bi ga mogli kontaktirati ukoliko ponovo bude kasnio na neki od budućih treninga.

Njegov suigrač Jordi Alba je također priznao kako smatra da Francuz mora popraviti svoje ponašanje izvan terena: “Dembele je jako važan igrač za nas. Mlad je, ali u svlačionici nije nikad imao niti jedan problem. Na kraju dana, igra vrlo dobro. Stvari se mogu poboljšati izvan terena, ali smo zadovoljni s njim.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!