NaslovnicaVijestiZaha odlazi u Manchester, Jurgen Klopp želi zvijezdu Napolija

Zaha odlazi u Manchester, Jurgen Klopp želi zvijezdu Napolija

Prema pisanju engleskih medija, zvijezda Crystal Palacea Wilfried Zaha ovog ljeta bi mogao preći u redove Manchester Cityja.

Zaha odlazi u Manchester

Kao što je svima poznato, on je posljednji igrač kojeg je legendarni bivši trener velikog rivala ‘Građana’, Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson doveo na Old Trafford prije nego što je otišao u mirovinu.

Ipak, Zaha se nije uspio izboriti za svoje mjesto u timu ‘Crvenih vragova’, te je pod vodstvom novog trenera Davida Moyesa odigrao samo četiri utakmice, nakon čega je otišao na posudbu u Cardiff City, a zatim se vratio u bivši klub Crystal Palace prije dvije godine.

On pruža sjajne nastupe i ove sezone u dresu londonskog kluba, te je u 25 nastupa u Premier ligi postigao  sedam golova, te podijelio četiri asistencije. Za njega interes već duže vrijeme pokazuju i Tottenham, Arsenal, te Chelsea, ali navodno vodeći u utrci za njegov potpis je Guardiolin Manchester City, koji ovog ljeta planira dovesti i veznjaka Shakhtar Donetska Freda.

Pored špekulacije o prelasku Zahe na Etihad, jedna od špekulacija dana je i mogući prelazak sjajnog veznjaka Napolija Piotra Zielinskog u Liverpool. Trener ‘Redsa’ Jurgen Klopp je pokušao dovesti 23-godišnjeg poljskog reprezentativca još prije dvije godine, dok je ovaj igrao u Udineseu, ali mu to nije pošlo za rukom.

Zielinski je ove sezone skupio tek deset nastupa u Seriji A u dresu Napolitanaca, te je Klopp spreman to iskoristiti i namamiti ga na Anfield, gdje bi mu pružio dosta veću minutažu. Njemački stručnjak planira pojačati vezni red svog tima pred početak sljedeće sezone, a unatoč već dogovorenom dolasku Nabyja Keite iz RB Leipziga, potreban mu je još jedan veznjak, s obzirom da će Emre Can po svemu sudeći napustiti klub, nakon što mu istekne ugovor na kraju sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!