NaslovnicaVijestiZAMJENA ZA DEMBELEA: Lionel Messi predložio dvije zvijezde iz Premier lige za...

ZAMJENA ZA DEMBELEA: Lionel Messi predložio dvije zvijezde iz Premier lige za zamjenu Francuza!

Zamjena za Dembelea bi mogla stići uskoro. Lionel Messi predložio dvije zvijezde iz Premier lige za zamjenu Francuza! Lionel Messi je Barceloni predložio da potpiše Liverpoolovog Egipćanina Mohamed Salaha kao zamjenu za aktuelnu zvijezdu Blaugrane Ousmane Dembelea.

ZAMJENA ZA DEMBELEA

Ovo nam izvještava Diario Gol, koji je napomenuo da je Messi predložio da klub potpiše Salaha ili Chelseajevog talismana Eden Hazarda, kao zamjenu za Demebela, igrač za kojeg Messi zna da će napustiti klub na kraju sezone.

U izvješću se navodi da su igrači poput Messije, Luis Suareza i Ivan Rakitića željeli da Francuz napusti ekipu, nešto što definitivno ne može biti dobro za karijeru Francuza na Nou Campu.

Unatoč početku nove sezone u dobroj formi, izgleda da je Dembeleovo vrijeme sa Barcelonom možda završeno, vijesti koje će razočarati mnoge navijače kluba, koji su voljeli gledati Francuza još dugo vremena u Barceloni.

On se mučio prošle godine zbog ozljeda i nedosljednih prvotimskih nastupa, no on je definitivno vratio svoju fromu, međutim nije uvjerio klub da bi mogao ostati još koju sezonu.

Sada su Salah i Hazard kao jedni od najboljih igrača na svijetu, na meti Barcelone, jer je Messi to predložio. Imalo bi ogroman utjecaj na sastav, jer bi dodali ogromnu kvalitetu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!