NaslovnicaVijestiZAMJENA ZA POGBU: Manchester United sprema ponudu za bivšu zvijezdu Liverpoola!

ZAMJENA ZA POGBU: Manchester United sprema ponudu za bivšu zvijezdu Liverpoola!

Kako danas izvještavaju engleski i talijanski mediji, Manchester United je zainteresiran za dovođenje veznjaka Juventusa Emrea Cana u zimskom prelaznom roku.

Manchester United zainteresiran za Emrea Cana

Can je prije nešto više od godinu dana napustio redove Unitedovog velikog rivala Liverpoola, ali otkako je na klupu Juventusa stigao Maurizio Sarri, čini se kako njemački reprezentativac nije u njegovim planovima.

On je u dresu ‘Redsa’ nastupao četiri godine, tokom kojih je postigao ukupno 10 golova. Uprkos tome, Calciomercato piše kako je Manchester United jedan od mnogih klubova koji ga žele dovesti u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Trener ‘Crvenih vragova’ Ole Gunnar Solskjaer pokušao je pojačati vezni red još proteklog ljeta, ali nije uspio u tome. Sa dolaskom na Old Trafford dugo vremena se povezivao veznjak Sportinga Bruno Fernandes, kao i zvijezda Barcelone Ivan Rakitić, ali do transfera njih dvojice nije došlo.

Pored svega toga, i dalje ne prestaju špekulacije o budućnosti jednog od ključnih igrača tima Paula Pogbe, te bi Can mogao doći kao njegova direktna zamjena u slučaju da Francuz ode u januaru. Iako mu je želja vjerovatno otići u Real Madrid, Paul bi mogao završiti u svom bivšem klubu Juventusu, s obzirom da United pokazuje interes za još jednog njihovog igrača, a u pitanju je Mario Mandžukić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!