NaslovnicaVijestiZAMJENU ZA HAZARDA PRONAŠLI U BARCELONI: Chelsea će ovim transferom ublažiti gubitak...

ZAMJENU ZA HAZARDA PRONAŠLI U BARCELONI: Chelsea će ovim transferom ublažiti gubitak Hazarda!

Zamjenu za Hazarda pronašli u Barceloni! Chelsea će ovim transferom ublažiti gubitak Hazarda! Chelsea će se usmjeriti na Barcelonu, a Brazilac Philippe Coutinho bi trebao uskoro biti zamjena za Eden Hazarda koji je na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

Zamjenu za Hazarda

Coutinho se do sada borio u Barceloni, a stim da je loša forma brazilskog internacionalca bila razlog zbog kojeg ga je Dembele zamijenio u prvoj postavi, izgleda da je i on na izlaznim vratima Nou Campa.

Međutim, možda nije sve kobno i sumorno za Coutinha, jer izgleda da bi se igraču mogao ponuditi izlaz sa Nou Campa, ako je vjerovati izvješćima iz Diario Gola.

Prema izvješću, ako Chelsea bude smio kupovati igrače ovog ljeta, Plavci će ići po Coutinha kao zamjenu za Hazarda, kojeg također prate španjolski giganti Real Madrid.

Izvješće Diario Gola također napominje da će Barcelona biti otvorena za prodaju Coutinha, sa klubom koji će željeti barem 100 milijuna eura za bivšeg igrača Liverpoola.

Gubitak Hazarda za Chelsea će biti veliki udarac, no ako ga klub iz zapadnog Londona zamijeni sa Coutinhom, odlazak Belgijanca bi tada bio manje bolan.

Coutinho je tijekom svog boravka u Liverpoolu i prvih šest mjeseci u Barceloni pokazao da ima sposobnost da bude jedan od najboljih igrača na svijetu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!