NaslovnicaVijestiZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega je Cristiano Ronaldo zatražio od izbornika da...

ZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega je Cristiano Ronaldo zatražio od izbornika da ga ne zove u reprezentaciju!

Cristiano Ronaldo je izostavljen od strane izbornika Portugala sa liste pozvanih igrača za predstojeće susrete protiv Poljske i Škotske, i to na sopstveni zahtjev.

Ronaldo nepozvan u reprezentaciju

33-godišnjak, koji je u dresu reprezentacije odigrao 154 utakmice, trenutno je u središtu pažnje medija zbog optužbi kako je navodno silovao djevojku u Las Vegasu prije 2009. godina, iako je on to negirao.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, taj skandal nije jedini razlog njegovog odsustva iz reprezentacije, s obzirom da portugalske novine A Bola pišu kako je zatražio od izbornika da ga ne zove do kraja godine. Ukoliko je to zaista istina, pored toga što će propustiti utakmice u ovom mjesecu, također će biti nedostupan i za utakmicu protiv Italije, te uzvratnu utakmicu protiv Poljske sredinom novembra.

U izvješću piše kako je Ronaldo poslao zahtjev izborniku i savezu da mu se ne javljaju, kako bi imao više vremena da se prilagodi u novom klubu, Juventusu. Nakon skoro desetljeća provedenog u Real Madridu, on je u transferu vrijednom čak 100 miliona eura proteklog ljeta odlučio otići u Torino, gdje se zajedno sa porodicom prilagođava na novi način života.

Iako je nešto lošije krenuo u sezonu u dresu ‘Stare dame’, u posljednjih nekoliko utakmica je pronašao svoju prepoznatljivu formu. Na ukupno osam utakmica u svim takmičenjima postigao je tri gola i podijelio pet asistencija, a priliku da postigne novi gol imat će u subotu, kada će Juventus gostovati kod Udinesea. Tim Massimiliana Allegrija je sjajno krenuo u novu sezonu. Trenutno su vodeći u Seriji A nakon sedam pobjeda iz sedam odigranih utakmica, te imaju 21 osvojen bod, šest više od drugoplasiranog Napolija, kojeg su pobijedili prošlog vikenda visokim rezultatom 3-1. Pored toga, slavili su i u prve dvije utakmice grupne faze Lige prvaka, protiv Valencije i Young Boysa, te su vodeći u grupi H sa šest osvojenih bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!