NaslovnicaVijestiZAPOČELI PREGOVORI: Barcelona započela pregovore sa Chelseajem oko transfera zvijezde!

ZAPOČELI PREGOVORI: Barcelona započela pregovore sa Chelseajem oko transfera zvijezde!

Prema pisanju španjolskih medija, Barcelona je započela pregovore sa čelnicima Chelseaja u vezi transfera napadača ‘Plavaca’ Oliviera Girouda. Katalonski gigant trenutno na raspolaganju za poziciju centralnog napadača ima samo Luisa Suareza, nakon što je nedavno klub napustio Munir El Haddadi, koji je otišao u Sevillu.

Barcelona sprema ponudu za Girouda

U posljednjih nekoliko dana veliki broj napadača se povezivao sa odlaskom na Camp Nou, a posljednji u nizu, kako izvještava Don Balon, je Giroud. Navodno, predstavnici oba kluba su se već sastali i održali pregovore oko transfera 32-godišnjaka, za kojeg neće biti mjesta na Stamford Bridgeu nakon što u klub iz zapadnog Londona dođe Gonzalo Higuain. U izvješću piše kako je francuski napadač nezadovoljan minutažom koji dobija pod vodstvom Maurizija Sarrija, te ne bi imao ništa protiv odlaska iz Chelsea.

Iako zasigurno nije prva meta Katalonaca, te se njegov način igre baš i ne uklapa u njihov način igre, on je u dresu Arsenala i Francuske u proteklih nekoliko godina pokazao kako može igrati za neke od najboljih timova na svijetu. On je u Chelsea stigao u prošlom zimskom prelaznom roku za 17 miliona eura, te je od tada za klub na ukupno 42 nastupa u svim takmičenjima postigao deset golova i podijelio sedam asistencija.

Francuz je jučer u intervjuu za ESPN priznao kako nije zadovoljan što često sjedi na klupi, te da želi igrati. Rekao je: “Nisam ja taj koji odlučuje tko će igrati, ali očito je da svaki igrač želi igrati svaku utakmicu. Očito je da ne mogu biti sretan što ostajem na klupi, ali držim te frustracije u sebi i pokušavam ih pretvoriti u pozitivnu energiju kako bih naporno radio na treninzima.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!