NaslovnicaVijestiZašto Aubameyang ne bi mogao igrati za Arsenal u Europskoj ligi ako...

Zašto Aubameyang ne bi mogao igrati za Arsenal u Europskoj ligi ako dođe na Emirates, ali bi Mkhitaryan mogao?

Zašto Aubameyang ne bi mogao igrati za Arsenal u Europskoj ligi ako dođe na Emirates, ali bi Mkhitaryan mogao? Navijači Arsenala su vrlo uzbuđeni zbog vijesti da je Pierre-Emerick Aubameyang dogovorio osobne uvjete sa klubom.

Zašto Aubameyang

Ove vijesti dolaze od Mirrora, koji tvrdi da će ovaj transfer biti završen kada se Arsneal dogovori za naknadu sa Borussijom Dortmund.

Transfer dolazi u vrijeme kada u sjevernom Londonu nisu imali mnogo toga za proslavu posljednjih tjedana, stim da njihove nade za top četiri vise u zraku i njihov najbolji igrač ih napušta.

Najnoviji izvještaji sugeriraju da će Sanchez prijeći na Old Trafford, pružajući Henrikh Mkhitaryanu šansu da ode u drugom smjeru.

[su_bet365_100_bonus]

Prema BBC Sportu, Mkhitaryan je ‘u žurbi’ da donese odluku nad svojom budućnošću.

“Razumljivo je da je Sanchez dogovorio osobne uvjete sa Unitedom, ali ni Arsenal ni Manchester United neće pregovarati dok Mkhitaryan ne odluči otići u drugom smjeru”, rekao je David Ornstein iz BBC Sporta.

Arsenal je spreman pustiti Sancheza, ali Mkhitaryan i Aubameyang mogli bi doći. Uzbudljivi dani za navijače Arsenala.

Oba napadača bi trebala odmah doći, sa Arsenalom koji ima osam bodova iza četvrtoplasiranog Chelseaja.

Izgleda da će uspjeh u Europskoj ligi biti najbolja prilika za Topnike da ponovo igraju u Ligi prvaka.

Ali oni ne bi mogli računati na Aubameyanga u nokaut fazi ako Gabonac dođe na Emirates.

[su_live_koeficijenti]

Zašto je to tako? Jer je Dortmund sada u istom europskom natjecanju kao Arsenal.

Aubameyang još nije igrao u Europskoj ligi, ali zbog toga što je Dortmund ušao u ovo natjecanje kao trećeplasirana ekipa iz grupne faze Lige prvaka, sada se on smatra igračem Europske lige.

A to znači da neće moći igrati za Arsenal u ovom natjecanju.

Međutim, Mkhitaryan bi mogao igrati. To je zato što Manchester United još uvijek igra u Ligi prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!