NaslovnicaVijestiZAŠTO SI TO URADIO? Pogledajte što je Courtois uradio nakon što je...

ZAŠTO SI TO URADIO? Pogledajte što je Courtois uradio nakon što je prešao u Real Madrid!

Zašto si to uradio? Pogledajte što je Courtois uradio nakon što je prešao u Real Madrid. Thibaut Courtoisov sedmogodišnji borava u Chelseaju je došao do kraja. Belgijanac je proveo četiri sezone u Chelseaju nakon što je narpavio 154 nastupa.

Zašto si to

On se preselio u Real Madrid na ugovor vrijedan 35 milijuna funti, a Mateo Kovačić ide u suprotnom smjeru na posudbu.

Vratar će se osvrnuti na vrijeme u Chelseaju sa lijepim uspomenama. U klubu je uživao u velikom uspjehu, osvojivši dva naslova Premier lige i jednu FA kupa.

Sinoć je poslao srdačnu poruku na Facebooku kako bi se zahvalio svima u Chelseaju.

Međutim, objava je obrisana nakon samo 30 minuta od objavljivanja.

Zašto? Zbog količine zlostavljanja koju je dobio.

Courtois nije došao na trening ranije ovog tjedna kako bi prisilio svoj prelazak u Real Madrid.

Na kraju je dobio svoju želju, ali njegov da kažemo ‘šou’ nije prošao vrlo dobro kod navijača Chelseaja.

Količina zlostavljanja dosegla je takvu mjeru da se Courtois osjećao prisljen da obriše objavu.

[su_bet365_100bonus]

Kakav tužan način da završi svoju karijeru u Chelseaju. 26-godišnjak se nije ponašao dobro u posljednjim danima u londonskom klubu, ali je i dalje bio sjajan sluga kluba.

Njegovu punu izjavu možete pročitati ispod:

“Poštovana Chelsea familijo”, napisao je. “Sa ovih nekoliko riječi želio bi izraziti svoju srdačnu zahvalnost za četiri fantastične godine koje su prošle.”

“Chelsea će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Imao sam samo 19 godina kada je klub pokazao veliku vjeru u moje sposobnosti.”

“Činjenica da me je takav veliki klub već slijedio bio je poput sna. Odluka da me prvi put pošalju na posudbu mi je pomogla da izrastem u vratara koji sam danas.”

“Kada sam se vratio, bio sam sretan što sam dio jednog od najvećih timova na svijetu. Ispunio sam svoj san iz djetinstva, a to je igranje u premier ligi, stoga sam jako ponosan što smo uspjeli osvojiti dva naslova, Liga kup i FA kup!.”

“Veliko hvala svim mojim suigračima i tehničkom osoblju tijekom protekle četiri godine, sa kojima sam dijelio ovaj uspjeh i nevjerojatne renutke, na i izvan terena.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Tim nikada ne bi bio uspješan bez pomoći ostalih članova koji su posvećeni igračima i klubu, zahvaljujem se svima zasebno.”

“Posljednje, ali ne i najmanje važno, želim se zahvaliti navijačima zbog velike podrške tijekom godina. Nadam se da ste shvatili da je približavanje mojoj djeci prethodilo mojoj odluci. Želim vam sve najbolje u budućnosti.”

Chelsea je brzo zamijenio Courtoisa sa Kepa Arrizabalagom koji je već došao u klub za 71.6 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!