NaslovnicaVijestiZbog ovog ga Hrvati obožavaju: Matjaž Kek oktrio zanimljivosti iz privatnog života...

Zbog ovog ga Hrvati obožavaju: Matjaž Kek oktrio zanimljivosti iz privatnog života i prošlosti, za sve greške optužio Maribor!

Matjaž Kek se malo drugačije predstavio hrvatskoj javnosti. Hrvatska javnost je uvijek žedna novih informacija, a najpopularniji slovenski državljanin u Hrvatskoj otkrio je neke stvari iz prošlosti, koje su više privatne prirode.

Matjaž Kek oktrio zanimljivosti

U talk showu “Kek za 5” u prvom planu nije bilo samo nogomet, nego i njegova prošlost. Događaj je vodio hrvatski radio-voditelj iz Rijeke, a Kek je otkrio niz zanimljivih stvari iz svog djetinjstva. Među ostalim, priznao je da morao ponoviti prvu godinu srednje škole. “Bio sam dobar u osnovnoj školi, a zatim je započela agonija, imao sam privilegiju da su mi u Mariboru omogućili da idem u srednju školu pet godina. Bio sam toliko dobar da su mi omogućili da prvu godinu ponavljam “, rekao je Kek kroz smijeh, a potom je objasnio ozbiljnijim tonom zašto se to dogodilo.

>> Transfer glasine: Barca šalje šokantnu ponudu za nogometaša Uniteda, Neymar postavio uslov Realu, City želi nogometaša Bayerna

“Pridružio sam se prvoj ekipi Maribora kao vrlo mlad i izgubio sam se malo, a onda sam bio puno bolji. Do kraja škole sam već sazrio.”

[su_cashout]

Kek je također dobio posebnu zadaću ispred okupljene publike. Morao je utvrditi koji je vino slovensko i koji je hrvatsko. On je lako obavio zadatak. “Nisam stručnjak, ali volim piti čašu vina kad imam vremena”, rekao je Kek i kratko odgovorio na pitanje da li se je kad u životu napio. “Uh,” njegov je odgovor bio kratak i vrlo jasan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!