NaslovnicaVijesti Dinamo Zagreb saznao protivnika!

[ŽDRIJEB LIGE PRVAKA] Dinamo Zagreb saznao protivnika!

Dinamo Zagreb saznao je protivnika koji mu stoji na putu do Lige Prvaka. Dinamo će u četvrtom pretkolu Lige Prvaka igrati protiv Red Bull Salzburga iz Austrije.

Budući da su u igri bili Celtic, Plzen, APOEL i Legia jasno je kako je Dinamo dobio, prema mnogima, najtežeg mogućeg protivnika i da je pred njima težak posao…

Dinamo Zagreb liga prvaka

Dinamo Zagreb nema pretjerano lijepih sjećanja na Salzburg budući da su u četiri odigrane utakmice čak tri puta bili poraženi a jednom remizirali. Naime, 2009/2010. Salzburg je u kvalifikacijama za Ligu Prvaka izbacio Dinaom Zagreb sa 2:1 te 1:1, te je Dinamo završio u Europskoj ligi. 2014. je Salzburg u Europskoj Ligi svladao Dinamo sa visokih 5:1 i 4:2. Dali je došlo vrijeme za naplatu starih dugova?

SAZNAJ SVE O RED BULL SALZBURGU

Prvi susret četvrtog pretkola Lige Prvaka igrati će se 17. i 18. kolovoza a uzvrati su na rsporedu 23. i 24. kolovoza. UEFA će naknadno odlučiti tko igra u utorak, a tko u srijedu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Kladinice blagu prednost za prolazak, unatoč Dinamovoj većoj tržišnoj vrijednosti, daju Salzburgu na kojeg je koeficijent za prolazak 1,60 dok na Dinamo Zagreb Bet365 daje idašnih i rizika vrijednih 2,20.

Dinamo Zagreb je favorit u prvoj utakmici na Maksimiru, te bookmakeri daju 2,37 na to da će Dinamo slaviti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!