NaslovnicaVijestiŽELI GA BARCELONA: Evo što je Willian rekao o mogućem odlasku na...

ŽELI GA BARCELONA: Evo što je Willian rekao o mogućem odlasku na Camp Nou!

Krilni igrač i jedna od najvećih zvijezda Chelseaja negirao je mogućnost odlaska sa Stamford Bridgea u ovom zimskom prelaznom roku. Brazilski reprezentativac, koji je u klub iz zapadnog Londona stigao iz Anzhi Makhachkale 2013. godine, ranije ovog tjedna povezivao se sa mogućim prelaskom u redove Barcelone, koja je navodno za njega ponudila 50 miliona funti.

Willian želi ostati u Chelseaju

Ipak, trener ‘Plavaca’ je u petak izjavio kako je njegov odlazak nemoguć, a 30-godišnjak je i sam to potvrdio. Naime, nakon što je postigao gol u jučerašnjoj pobjedi protiv Newcastlea na utakmici 22. kola Premier lige, Willian je odbacio mogućnost prelaska u Barcelonu izjavivši: “Moja budućnost je u Chelseaju.”

Mnogo toga se događa u londonskom klubu u ovom prelaznom roku. Klub je prije nekoliko dana napustio Cesc Fabregas, koji je otišao u Monaco za oko deset miliona funti, a Sarri je čelnicima jasno dao do znanja da želi njegovu zamjenu, te je priznao da nije siguran da li će ona doći. Navodno, kao glavne mete spominju se veznjak Cagliarija Nicolo Barella, te veznjak Zenita Leandro Paredes.

Sarri je nakon jučerašnje utakmice rekao: “Danas je Jorginho bio u problemima i na klupi nije bilo igrača koji može igrati tu poziciju. Potrebna mi je zamjena za Jorginha. Nakon postignutog gola pomislio sam bit će nam lako sada, ali nije bilo. Zaspali smo na 20, 25 minuta, moramo se poboljšati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!