NaslovnicaVijestiŽELI GA POD SVAKU CIJENU: Maurizio Sarri pokušava nagovoriti zvijezdu Barcelone na...

ŽELI GA POD SVAKU CIJENU: Maurizio Sarri pokušava nagovoriti zvijezdu Barcelone na dolazak u Chelsea!

Prema pisanju španjolskih medija, trener Chelseaja Maurizio Sarri pokušava nagovoriti veznjaka Barcelone Denisa Suareza da dođe na Stamford Bridge u predstojećem zimskom prelaznom roku. 24-godišnjak je ove sezone nastupio samo jednom u dresu katalonskog giganta, a u utorak je ispred njega za susret protiv Intera pozvan Carles Alena, te je svima jasno kako Ernesto Valverde ne računa njegove usluge u nastavku sezone.

Chelsea želi Denisa Suareza

Sarri, koji je klupu Chelsea preuzeo proteklog ljeta, zamijenivši na istoj svog sunarodnjaka Antonija Contea, pokušao je dovesti Suareza u dva navrata dok je trenirao Napoli, a madridske novine Marca pišu kako će ga pokušati dovesti i u januaru ukoliko u Barceloni budu spremni na njegovu prodaju. Ipak, u izvješću također piše da je za Španjolca još uvijek zainteresovan upravo i Napoli, te će u slučaju da bude dostupan i oni stupiti u pregovore. Pored njih, već dugo vremena Denisovu situaciju nadgleda i Valencia, tako da bi se mogla odviti velika bitka za njegov potpis ove zime.

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga Sarri želi dovesti na Stamford Bridge je taj što nije siguran što će se dogoditi sa Mateom Kovačićem. Hrvatski reprezentativac je u londonski klub stigao na jednogodišnju posudbu iz Real Madrida, a, iako ‘Plavci’ planiraju otkupiti njegov ugovor, u svemu će posljednju riječ imati španjolski velikan.

Denis Suarez je na Camp Nou stigao iz Manchester Cityja u ljeto 2013. godine za 1,5 milion eura, kada je bio smatran jednim od najvećih španjolskih talenata. Nakon što je prvu sezonu nastupao za Barcelonu B, gdje je odigrao 36 utakmica i postigao sedam golova, on je sljedeće sezone otišao na jednogodišnju posudbu u Sevillu, gdje je na 47 utakmica postigao šest golova. Ipak, u ljeto 2015. je napustio klub i prešao u redove Villareala za četiri miliona eura, da bi se samo godinu dana kasnije ponovo vratio za oko tri miliona eura. Od tada je za prvi tim nastupio na ukupno 64 utakmice, te je postigao šest golova.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!