NaslovnicaVijestiŽELI GA REAL MADRID: Evo što je Thomas Tuchel rekao o mogućem...

ŽELI GA REAL MADRID: Evo što je Thomas Tuchel rekao o mogućem odlasku Cavanija iz PSG-a!

Nakon što su se pojavile špekulacije kako Real Madrid planira dovesti Edinsona Cavanija kao zamjenu za Cristiana Ronalda, trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel izjavio je kako je uvjeren da će napadač ostati u francuskom klubu.

Cavani ne želi napustiti PSG

Cavani je navodno nova meta Real Madrida, koji nije napravio napredak u pregovorima sa Chelseajem u vezi mogućeg transfera Edena Hazarda.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, u intervjuu nakon današnje pobjede na prijateljskoj utakmici protiv Atletico Madrida (3-2), Tuchel je negirao bilo kakve pregovore njegovog kluba sa Los Blancosima. Bivši trener Borussije Dortmund je rekao: “Mislim da će ostati u klubu, nitko mi ništa nije rekao o pregovorima. Ni ne pomišljamo na njegov odlazak, razgovarao sam s njim i nije mi rekao da ima želju za odlaskom.”

31-godišnji napadač je na Park prinčeva stigao u ljeto 2013. godine za 65 miliona eura iz Napolija, i od tada je postao najbolji strijelac u povijesti kluba postigavši 170 golova u ukupno 246 nastupa u svim takmičenjima. Prošle sezone je na ukupno 48 nastupa postigao 40 golova i podijelio 11 asistencija.

[su_poker]

Pored špekulacija o interesu Real Madrida, u posljednjih nekoliko dana pojavile su se i špekulacije kako bi se Urugvajac mogao vratiti u Napoli, ali je novi trener Napolitanaca Carlo Ancelotti to danas negirao. Talijanski stručnjak je izjavio: “Imam fantastične igrače i sretan sam što ih mogu trenirati, tako da nisam zainteresovan za igrače drugih timova. Još uvijek nisam vidio Mertensa, ali generalno cijeli tim je kvalitetan, konkuretan i mlad.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!