NaslovnicaVijestiŽELI OTIĆI ŠTO PRIJE: Zvijezda Barcelone podnijela transfer zahtjev!

ŽELI OTIĆI ŠTO PRIJE: Zvijezda Barcelone podnijela transfer zahtjev!

Kako izvještavaju španjolski mediji danas, veznjak i jedna od najvećih zvijezda Barcelone Philippe Coutinho i službeno je zatražio odlazak iz kluba ovog ljeta.

Coutinho napušta Barcelonu

Novine El Pais izvještavaju kako je brazilski reprezentativac taj zahtjev poslao čelnicima Barce još prije tri mjeseca, kada je već bilo jasno da se neće uspjeti uklopiti u ostatak tima, a veliki interes za njega pokazuju Manchester United i Chelsea.

Oba kluba trebaju pojačanja u napadačkom dijelu. Ole Gunnar Solskjaer u njemu vidi sjajnu zamjenu za Alexisa Sancheza, kojem su dani na Old Traffordu po svemu sudeći odbrojani, dok je Chelsea u potrazi za Hazardovom zamjenom, s obzirom da će on za nekoliko dana preći u redove Barcinog najvećeg rivala Real Madrida.

Iako to nije pokazao ove sezone u dresu katalonskog giganta, Coutinho je i dalje, bez ikakve sumnje svjetska klasa, te bi zasigurno to ponovo pokazao u Premier ligi, gdje je ranije u karijeri nosio dres Liverpoola. Barcelona je 26-godišnjaka dovela početkom prošle godine za čak 140 miliona eura, a od tada je ukupno za klub odigrao 76 utakmica, te pritom postigao 21 gol i podijelio 11 asistencija.

Mundo Deportivo je nedavno izvjestio kako su ga čelnici kluba spremni pustiti za oko 100 miliona eura, koliko bi Chelsea trebao dobiti od Real Madrida za Edena Hazarda. Što će se zaista dogoditi, ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko tjedana.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!