NaslovnicaVijestiZidane napušta Real Madrid: Preuzima giganta iz Serije A!

Zidane napušta Real Madrid: Preuzima giganta iz Serije A!

Talijanski mediji pišu kako će Andrea Pirlo na kraju sezone dobiti otkaz u Juventusu, a najveći kandidati za preuzimanje njegove pozicije su u ovom trenutku Zinedine Zidane i Gennaro Gattuso.

Zidane napušta Real

Navodno Pirla više ništa ne može spasiti i on će sigurno napustiti klub na kraju sezone, nakon što je Inter prekinuo njihovu devetogodišnju dominaciju u Seriji A.

Gattuso je jedan od kandidata za preuzimanje kluba, s obzirom da se nagađa da će napustiti Napoli na kraju sezone, dok je Zidane velika želja predsjednika Juventusa. Legendarni Francuz je proveo neke od najboljih igračkih godina u Staroj dami, dok se i ranije špekuliralo da bi ih mogao preuzeti.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka, Zidane će sigurno razmisliti o opciji da preuzme Juventusa, no ako ne osvoji La Ligu, situacija će se dodatno zakomplikovati. Momčad Real Madrida bi do kraja ove sezone mogla ostati bez trenera.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!