NaslovnicaVijestiZidane objasnio zbog čega je Courtoisa ostavio na klupi

Zidane objasnio zbog čega je Courtoisa ostavio na klupi

Zinedine Zidane pobjedom je započeo drugi mandat na trenerskoj klupi Real Madrida, a nakon utakmice je objasnio zbog čega je Courtoisa ostavio na klupi.

U susretu 28. kola La Lige Real je u Madridu pobijedio Celtu Vigo s 2:0 u povratničkom prvencu Zinedina Zidanea na klupu “kraljevskog kluba”.

Zidane je susret započeo sa sva tri “kažnjenika” koji su bili u nemilosti kod bivšega trenera Solarija – Iscom, Baleom i Marcelom, a upravo su Isco i Bale bili strijelci, a Marcelo dodavač za gol. Luka Modrić je izašao iz igre u 77. minuti.

Sudac je na intervenciju VAR-a poništio čak dva gola Realu, a u drugom slučaju je to bio gol Luke Modrića, koji je pogodio s 20-tak metara, no taj gol nije priznat zbog pasivnog zaleđa Varanea. Ipak, u 62. minuti Real je zabio, a strijelac je bio Isco na dodavanje Benzeme., dok je na 2-0 povećao Bale u 77. minuti na dodavanje Marcela.

Na tabeli vodi Barcelona s 63 boda, Real je treći s 54, a Celta tek 18. s 25 bodova. Nakon reprezentativne pauze, Los Blancose očekuje duel protiv Huesce na Santiago Bernabeu.

“Cijenim Courtoisa, pokazao je da je odličan golman, ali želim da se Keylor osjeća bitnim. Ne zaboravljam što je učinio za klub. Nije previše igrao, ali to se mora promijeniti. S Marcelom je ista stvar.

“Nitko ne smije zaboraviti šta su ti igrači napravili ovdje. Na sve računam, na Courtoisa, na Reguilona, ali Keylor, Marcelo i Isco su dobri igrači”, istaknuo je Zidane i objasnio svoju odluku o kojoj svi pišu nakon utakmice pa dodao:

“Odradili smo dobar posao. Kreirali smo šanse. Radili smo dosta bez lopte. Ono što moramo raditi je kretanje bez lopte jer ako to ne radimo, ne možemo osvajati lopte. Radili smo dobro pritisak, to je isto jako bitno. Međutim, ako ne budemo željeli trčati, morat ćemo što više držati loptu, a u tome smo dobri”, zaključio je Zidane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!