NaslovnicaVijestiZIDANE PODNIO ZAHTJEV: Pod svaku cijenu želi dovesti zvijezdu Liverpoola!

ZIDANE PODNIO ZAHTJEV: Pod svaku cijenu želi dovesti zvijezdu Liverpoola!

Zidane podnio zahtjev! Pod svaku cijenu želi dovesti zvijezdu Liverpoola! Menadžer Real Madrida Zinedine Zidane, kako se izvješćuje, inzistira na tome da napravi transfer za Liverpoolovog Sadio Manea.

ZIDANE PODNIO ZAHTJEV

Senegalski internacionalac je u izvrsnoj formi za Liverpool u posljednje vrijeme, zasjenivši igrače poput Mohamed Salaha i Roberta Firminoa kao zvijezda Jurgen Kloppa u napadu tijekom cijele ove sezone.

Prema Marci, ovo je sada dovelo do toga da je Zidane pojačao svoj interes da dovede Manea u Real Madrid, nakon što je u prošlosti već to i pokušavao.

Ostaje da se vidi hoće li Redsi na bilo koji način moći da se uvjere da puste Manea da ode nakon sjajne forme ove sezone, ali su bili skloni izgubiti svoja najveća imena u europskoj eliti i u prošlosti, tako da je sve moguće.

U posljednjem desetljeću njihove zvijezde kao što su Luis Suarez, Philippe Coutinho, Raheem Sterling, Fernando Torres i Javier Mascherano, su napustili klub, tako da nije nemoguće da Mane pređe na Benrabeu.

26-godišnjak bi mogao biti idealan za trenutne potrebe Los Blancosa, a klub još uvijek treba zamjenu za Cristiana Ronalda nakon što se prošlog ljeta pridružio Juventusu.

Budući da Klopp gradi uzbudljiv tim u Liverpoolu, koji izgleda sve bliže osvojanju velike titule, gubitak igrača kao što je Mane sada bi bio pravi udarac za sav napredak koji su postigli u posljednjih nekoliko godina.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!