NaslovnicaVijestiZIDANE POSLAO ZAHTJEV ZA PEREZA: Ne želim Salaha i Neymara, dovedi mi...

ZIDANE POSLAO ZAHTJEV ZA PEREZA: Ne želim Salaha i Neymara, dovedi mi samo njega!

Real Madridov menadžer Zinedine Zidane želi da španjolski divovi potpišu Eden Hazarda ovog ljeta. Belgijanac, koji ima 27 godina, dugoročni je cilj španjolskog kluba.

ZIDANE POSLAO ZAHTJEV

Chelseajeva zvijezda, Eden Hazard je povezan sa Real Madridom već dugo vremena, dok je trebao navodno da se pridruži klubu iz Madrida prošlog ljeta, ali se Belgijanac ozlijedio (gležanj) dok je bio na međunarodnoj dužnosti, što je smanjilo špekulacije o odlasku.

Realov predsjednik Florentino Perez želi dovesti novog Galacticosa na ljetnom prijelaznom roku ove godine i prema španjolskom časopisu Don Balon, Zidane očajnički želi da dovede Eden Hazarda na kraju sezone.

Kažu da je Zidane rekao Florentino Perezu da lansira ponudu za Eden Hazarda, pogotovo sada kada će Chelsea propustiti igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Don Balon je dodao kako bi Zinedine Zidane više volio potpisati Eden Hazarda, nego ključnog čovjeka Liverpoola Mohamed Salaha ili PSG-ovu zvijezdu Neymara.

Plavci su putovali u Newcastle jućer u posljednjoj utakmici sezone i izgubili su sa sramotnih 3-0, nakon čega su izgubili borbu za to mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dok je Liverpool pobijedio Brightona i tako osigurao prestižno natjecanje i sljedeće sezone.

Chelsea je morao pobijediti kako bi se nadao porazu Liverpoola koji je to riješio na rutinski način na Anfieldu.

Eden Hazard je impresionirao pod vodstvom Antonio Contea ove sezone, uz Belgijanca koji je postigao 16 golova i sedam asistencija u svim natjecanjima.

Navodno je Zinedine Zidane rekao odboru Real Madrida da želi Eden Hazarda po svaku cijenu i da je on njihova meta broj jedan. Belgijanac je navodno Zidaneov prioritet ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!