NaslovnicaVijestiZIDANE U CHELSEAJU? Francuz ima tri zahtjeva prije nego što preuzme klub...

ZIDANE U CHELSEAJU? Francuz ima tri zahtjeva prije nego što preuzme klub sa Stamford Bridgea!

Zidane u Chelseaju? Francuz ima tri zahtjeva prije nego što preuzme klub sa Stamford Bridgea! Kako se Chelsea i dalje muči ove sezone, izvješća tvrde da bi Zinedine Zidane mogao zauzeti mjesto Maurizio Sarrija, međutim Francuz ima nekoliko zahtjeva prije nego što preuzime klub sa Stamford Bridgea.

ZIDANE U CHELSEAJU

Plavci se trenutačno nalaze na šestoj poziciji na tabeli Premier lige, samo bod od četvrtog mjesta koje zauzimaju Manchester United i Arsenal.

Unatoč impresivnom početku života u Chelseaju, Sarri se suočio sa sve većom pažnjom posljednjih tjedana zbog loših rezultata i borbe za uspješnu provedbu željenog stila igre.

Imajući to na umu, dovelo je do nagađanja da bi ga mogli možda zamijeniti na kraju sezone, a The Sun tvrdi da Zidane ima tri glavna zahtjeva koje moraju zadovoljiti ako žele da on preuzme njihov klub.

Izvještava se kako želi da Eden Hazard potpiše novi dugoročni ugovor, 200 milijuna funti za transfer tržište kako bi ojačao momčad i želi igrati ključnu ulogu u odabiru igrača koji bi mogli doći u Chelsea.

Kako bi obilježio svoj pečat u skupini i dobio najbolju moguću šansu da pretvori Chelseaja u pravu prijetnju u zemlji i Europi, to se čini kao pošten popis zahtjeva Francuza.

Ipak, nejasno je kako su dobivene takve specifične informacije, pa ostaje da se vdii da li Zidane čak i razmatra opciju preuzimanja sljdećeg posla u Engleskoj.

Jasno je, međutim, da bi bilo intrigantno vidjeti ga kako se testira u Premier ligi, nakon što je prethodno osvojio naslov prvaka La Lige i tri trofeja Lige prvaka u Real Madridu između 2016. i 2018. godine.

Što se tiče Sarrija, čini se da je talijanski taktičar pod stvarnim pritiskom da postigne ciljeve za Chelsea ove sezone ili će se njegova karijera u Chelseaju završiti prije nego što je kako treba i počela.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!