NaslovnicaVijestiZidane uperio prst u krivce za loš rezultat Reala

Zidane uperio prst u krivce za loš rezultat Reala

zidane uperio prst u krivce

Real Madrid sinoć je imao priliku vratit se na minus 6 od Barcelone jer klub iz Katalonije na Camp Nou odigrao 2-2 protiv Celta Viga, ali ‘kraljevski klub’ ipak je propustio iskoristiti kiks Barce pa je i sam ispustio bodove. Sinoć je na Real Madrid odigrao 0-0 na neugodnom gostovanju na San Memesu protiv Athletic Bilbaa. Trener Real Madrida nije bio sretan s tim rezultatom pa je uperio prst u krivce te rekao: “Real Madrid osam je bodova iza Barcelone jer ne zabijamo dovoljno”, jasno je pokazao nezadovoljstvo Cristianom i Benzemom koji ne obavljaju svoj posao kako treba. Popularni BBC  (Benzema, Bale i Cristiano) zajedno su zabili tek 6 golova ove sezone u LaLigi, a Marco Asensio, Real supertalent koji sjedi na klupi i ne dobija baš priliku kraj Benzema sam je zabio 4 gola.

Real Madrid srušio je sve rekorde po broju uzastopnih utakmica u kojoj je zabio po jedan gol, a onda je sada u 10 utakmica 3 puta odigrao utakmicu u kojoj nisu postigli niti jedan. “U odnosu na prošlu sezonu rezultat je drugačiji” kaže Zidane te dodaje: “Ne mogu reći da smo danas igrali drugačiji nogomet nego što smo igrali prošle sezone, ali razlika je u tome što smo prošle godine često osvajali 3 boda u zadnjim minutama, a ove sezone to nam ne polazi za rukom. Ja nisam zabrinut, ali sam razočaran zbog igrača. Moj posao je da momčad ostane pozitivno raspoložena, a onda će golovi doći.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Rješenje je naporan rad

Real Madrid prodao je svoje zvijezde poput Morate i Jamesa koji su često ulazili s klupe i rješavali utakmice, a ove godine toga nema. Cristiano igra svoj najlošiji nogomet otkako je došao na Bernabeuu, a Benzema je u zabrinjavajuće lošoj formi već duže vrijeme.

“Rješenje je naporan rad. Samo rad, rad i rad.” – kaže Zidane te dodaje: “Ne brine me to što su tri momčadi ispred nas u LaLigi. Na nama je da nastavimo naporno raditi, stvarati više prilika i rezultati će doći. Atletico, Valencia i Barcelone su ispred nas jer su to i zaslužili, igraju dobro, no sezona je duga, ostalo je još šest mjeseci do kraja sezone. Ništa nije gotovo.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!