NaslovnicaVijestiZinedine Zidane o Paulu Pogbi: Neću ništa da pričam...

Zinedine Zidane o Paulu Pogbi: Neću ništa da pričam…

Trener Real Madrida Zinedine Zidane prokomentirao je glasine o mogućem transferu Paula Pogbe iz Manchester Uniteda u Real Madrid.

Real je trenutno drugi u La Ligi sa dva boda manje od vodeće Barcelone. U narednom kolu igra protiv Getafea.

“Neuspjeh nije kada ne osvojite nešto, već kada prestanete da se trudite”, rekao je Zidane. “Jedan tim će osvojiti La Ligu, drugi Ligu prvaka, a ostali su glupi? Ne bih rekao da je tako”.

Upitan da bira koji od ta dva naslova bi volio da osvoji, francuski stručnjak je rekao:

“Znamo koliko je teško u Ligi prvaka… Ali u La Ligi imamo toliko utakmica, tako da je komplikovano”.

Ponovo su novinari pitali Zidanea kakva je situacija sa dolaskom Paula Pogbe.

“Neću ništa da pričam. Paul je igrač drugog tima, a osim toga je i ozlijeđen, tako da se nadam da će se brzo oporaviti. Ja mislim o svojim igračima”, rekao je Zidane.

Iako nije želio da kaže ništa konkretno, činjenica je da Zizou zapravo nije demantovao interesovanje “kraljevskog kluba” za njegovog sunarodnjaka. Pogba je 2016. u transferu vrijednom 105 miliona eura prešao iz Juventusa u Manchester United, ali nije opravdao visoka očekivanja na Old Traffordu.

Tema su bili i odlasci, prije svih Mariano Diaz i Brahim Diaz, za koje se govori da bi mogli da odu na posudbu, ali Zidane je to negirao. Real u subotu u 19. kolu La Lige gostuje Getafeu (16h).

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!