NaslovnicaVijestiZlatko Dalić objavio popis igrača za kvalifikacije za SP!

Zlatko Dalić objavio popis igrača za kvalifikacije za SP!

Hrvatska se nakon četiri mjeseca vraća u akciju. Selektor Zlatko Dalić je objavio popis igrača koji će igrati na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska reprezentacija će 24. ožujka gostovati prvo u Sloveniji, a zatim će dočekati Kipar u Rijeci 27. ožujka. Samo tri dana kasnije na istom stadionu igraju protiv Malte. U skupini sa Hrvatskom se još nalazi Rusija i Slovačka.

Na Svjetsko prvenstvo u Katar se može plasirati samo prvoplasirana ekipa, dok će drugoplasirani igrati u play-offu.

“Skupina je mogla biti i bolja i lošija, ali Hrvatska je s razlogom bila među prvim nositeljima i ne trebamo bježati od uloge favorita. Naš cilj je plasman na Svjetsko prvenstvo, a ovo je skupina u kojoj to možemo. Hrvatska u Kataru želi braniti svjetsko srebro i učinit ćemo sve da to ostvarimo”, rekao je Dalić kada je u prosincu saznao protiv koga će igrati.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!