NaslovnicaVijestiZLATKO DALIĆ UNIŠTIO RONALDA: Evo što mu je poručio nakon što je...

ZLATKO DALIĆ UNIŠTIO RONALDA: Evo što mu je poručio nakon što je Modrić osvojio nagradu UEFA-e!

Zlatko Dalić uništio Ronalda. Evo što mu je poručio nakon što je Modrić osvojio nagradu UEFA-e! Prvi put od sezone 2012/13, nagradu za UEFA-inog igrača godine osvojio je netko tko se nije zvao Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo.

Zlatko Dalić uništio

Luka Modrić je uzeo tu čast početkom ovog tjedna nakon što je igrao odlično za Real Madrid, dok su osvojili treću uzastopnu Ligu prvaka.

Mnogi smatraju da je ponizni Hrvat zaslužan pobjednik, ali sigurno će reći da odluka nije dobro pala kod Cristiana i onih koji su mu bliski.

Ronaldov agent je tvrdio da je smiješno i sramotno da njegov klijent nije osvojio nagradu, dok je sam igrač bio manje od impresioniranog.

[su_bet365_100bonus]

Sada je Modrićev menadžer iz reprezentacije ušao u raspravu i u potpunosti uništio Ronalda zbog svog stava i reakcije u tom procesu.

Prije nego što se pridružio Juventusu, Cristiano je bio na vrhu ljestvice postignutih golova u Ligi prvaka 2017/18 sa 15 golova u 13 utakmica.

Portugalska ikona i Modrić su sada bivši suigrači, ali Zlatko Dalić dobro poznaje Modrića s obzirom a njegove igre na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta.

Menadžer hrvatske reprezentacije je gledao svoju zvijezdu u Madridu prošle sezone, prije nego što je vodio svoju zemlju sve do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

[su_bet365_koeficijenti]

Uprkos tome što se nije iznenadio zbog Ronaldovog bijesa zbog neuspjeha, Dalić je napao 33-godišnjaka.

51-godišnjak je izjavio za novinare: “Cristiano Ronaldo nije došao na UEFA-inu ceremoniju i ti komentari o tome kako je Luka osvojio nagradu…”

Nije dostojan mojih komentara! To samo pokazuje ono što govorim: Ronaldo je egoist i nikada ga ne bih želio u svom timu.”

“On je takav igrač koji samo misli, bez obzira da li izgubili ili pobijedili, jedino je važno da on postigne gol.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!