NaslovnicaVijestiZoran Mamić otkrio šta će reći Luki Modriću pred finale klupskog SP

Zoran Mamić otkrio šta će reći Luki Modriću pred finale klupskog SP

Zoran Mamić, trener Al Aina koji je iznenađujuće izborio plasman u finale klupskog SP, rekao je da njegov klub ima kakvu-takvu šansu, te otkrio šta će reći Luki Modriću pred finale protiv Real Madrida.

U subotu (17:30) će se u finalu Svjetskog klupskog prvenstva sastati madridski Real i Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a trener ekipe koja je domaćin turnira Zoran Mamić smatra da njegovi izabranici ipak imaju malu šansu za pobjedu.

Hrvatski stručnjak i mlađi brat kontroverznog hrvatskog nogometnog funkcionera Zdravka Mamića smatra da su snage u finalu neravnopravne, ali da prilika za trofej postoji.

“Real Madrid je najveći klub na svijetu, ali nekada i Smart automobil može da bude brži od Mercedesa. Želimo da Realu što više zakomplikujemo finale, želimo da kog god upravlja stadionom napravi manje golove. Real je veliki favorit, ali nekada mašine ne rade tako dobro kao što se očekuje”, rekao je Mamić koji vidi tračak nade za svoj Al Ain.

Šampion Ujedinjenih Arapskih Emirata je već napravio veliko iznenađenje na SP klubova eliminisavši Team Wellington,Esperance iz Tunisa i River Plate.

“Zaslužujemo da budemo u finalu. Umorni smo i ja osjećam slabost, ali smo veoma motivisani da odigramo dobar meč i ja sam siguran da ćemo pružiti dobru borbu”, dodao je Mamić i zaključio riječima o vezisti Reala, hrvatskom nogometašu Luki Modriću:

“Razgovarat ću sa njim, i pošto vidim da je u posljednje vrijeme sve osvojio, kazat ću mu da nas pusti da pobijedimo”, bio je duhovit Mamić.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!