NaslovnicaVijestiZouma šokiran: Iznenađen sam, ne mogu da vjerujem!

Zouma šokiran: Iznenađen sam, ne mogu da vjerujem!

Iznenađen sam, ne mogu da vjerujem, rekao je saigrač Johna Terryja koji je sa nevjericom pričao o svom kolegi. Kurt Zouma je priznao da je šokiran odlukom Chelseaja da oslobodi kapitena John Terryja.

Iznenađen sam

Terry, koji ima 35 godina, je najavio da napušta klub nakon što je u klubu od svoje 14 godine i sada mu Chelsea ne želi produžiti ugovor.

On je napravio 696 nastupa za Plavce do sada i bio je u nadi da će osigurati još 12 mjeseci produžetka ugovora.

Obaviješten je od strane kluba koji je odlučio da mu ne produži ugovor.

Ipak, Zouma vjeruje da bi njegov timski kolega mogao igrati još nekoliko godina.

“Veoma sam iznenađen, nisam ništa znao”, rekao je Zouma za Evening Standard.

“Sada moramo da vidimo šta John Terry želi uraditi, jer mislim da on može igrati još jednu ili dvije godine.”

“Ovo izgleda kao kad smo izgubili Didiera prošlog ljeta. Terry je ogromna ličnost u Chelseaju. Kada izgubite takvog igrača, morate ih zamijeniti, ali ja ne znam kako John može biti zamijenjen. Moramo razmisliti o tome.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Za mene on može igrati još mnogo više puta. On je i dalje na vrhunskom nivou. Igrao je vrlo dobro i kada sam stigao u Chelsea. On može da nastavi tim putem, siguran sam.”

“Njegovi nastupi su konzistentni- Budući da sam u klubu, nikada ga nisam vidio da igra loše. To je istina. Uvijek nastoji da pomogne svima.”

“On je bio masivna podrška za mene. Kada sam počeo svoju prvu utakmicu prošle godine, on je uvijek razgovarao sa mnom. On je legenda i jedan vrlo dobar vođa.”

“Ja sam dosta naučio od njega. Ne znam šta da kažem, vrlo sam iznenađen.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!