NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Chelsea potvrdio Maurizio Sarrija kao novog menadžera!

ZVANIČNO: Chelsea potvrdio Maurizio Sarrija kao novog menadžera!

Zvanično je objavljeno na Chelseajevoj web stranici da je novi menadžer Plavaca već na Stamford Bridgeu. Maurizio Sarri je konačno potvrđen kao menadžer Chelseaja, nakon što je zamijenio Antonio Contea na Stamford Bridgeu.

ZVANIČNO

Conte je konačno napustio klub u petak nakon dvije burne godine u zapadnom Londonu, tijekom kojih je osvojio Premier ligu i FA kup.

Sarri je napustio Napoli nakon tri sezone u Seriji A. Carlo Ancelotti, bivši menadžer Chelseaja, imenovan je kao njegova zamjena ranije u svibnju.

Sarri, koji ima 59 godina, doveo je Napoli do rekordnih 91 bod u Seriji A prošle sezone, ali su još uvijek završili na drugom mjestu ispod Juventusa.

[su_xbet_frahrv]

Bivši menadžer Chelseaja, Antonio Conte je vodio Chelsea do naslova prvaka u svojoj prvoj sezoni kao menadžer, ali je imao vrlo tužnu sezonu u kojoj je branio tu titulu i na kraju osvojio tek peto mjesto u posljednjoj sezoni na Stamford Bridgeu.

Međutim, vodio je Chelsea do FA kupa prošle sezone, pobijedivši Manchester Uniteda sa 1-0 u finalu na Wembleyu.

Conte i njegovo osoblje su napustili klub za 9 milijuna funti kao otpusnu naknadu, samo 28 dana prije početka nove ligaške sezone, a Chelsea je konačno potvrdio odlazak svog menadžera kojem su se zaboravili zahvaliti.

Izjava na web stranici kluba glasi: “Tijekom Antoniovog vremena u klubu, osvojili smo šesti naslov lige i osmi FA kup.”

“U sezoni u kojoj smo osvojili titulu, klub je postavio rekordnih 30 pobjeda u 38 utakmica Premier lige, kao i rekordnih 13 pobjeda u nizu u ligi. Želimo Antoniju uspjeh u njegovoj budućoj karijeri.”

Sarri preuzima sve zadatke od svog sunarodnjaka i sada ima zadatak da vrati Chelsea u Ligu prvaka i vodi ih do još jedne titule Premier lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!