NaslovnicaVijestiZvanično: Inter dobio novog trenera

Zvanično: Inter dobio novog trenera

Nogometni klub Inter je priopćio da je novi trener prve momčadi Stefano Pioli, s kojim je potpisan ugovor na 18 mjeseci. Pioli je na tom mjestu zamijenio Franka de Boera , koji je prošlog tjedna dobio otkaz zbog loših rezultata. Ekipu je na utakmicama protiv Southamptona i Krotonea vodio Stefano Veki.

inter-celebrates

“Internacionale je oduševljen što može potvrditi da su dogovoreni uvjeti da Stefano Pioli postane Interov novi trener do 30. lipnja 2018. godine. Klubu će se uz njega priključiti asistent Giacomo Mure, tehnički asistent Davide Lucarelli, kao i kondicijski treneri Mateo Osti i Francesco Perondi “, navodi se u priopćenju.

U konkurenciji za mjesto trenera bili su i Marselino i Gianfranco Zola, ali je Pioli, nekadašnji trener Lacija, postao prvi kandidat.

Pioli ima 51 godinu. Trenersku karijeru počeo je u salernitana u Seriji B u sezoni 2003/04. Nakon toga je proveo još dvije sezone u također drugoligašu Modeni. U sezoni 2006/07. vodio je Parmu u Seriji A, a onda se vratio u Seriju B, gdje je vodio Grosseto, Piacenza i Sasuolo.

U najviši rang natjecanja vratio se u sezoni 2010/11, kada je vodio Chievo jednu sezonu, da bi poslije kratkog boravka u Palermu proveo tri sezone u Bologni, od 2011. do 2014. godine. Nakon toga je preuzeo Lazio, s kojim je prvu sezonu završio na trećem mjestu, izborio Ligu prvaka i stigao do finala kupa. Službena promocija Piolija zakazana je za četvrtak.

Piolijeva posljednja utakmica u Laziju bio je poraz od Rome (4:1) u derbiju prijestolnice, a prva utakmica na mjestu trenera Intera biće mu Derbi dela Madonina protiv Milana.0

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!