NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Iz Dortmunda potvrdili dolazak sjajnog defanzivca

ZVANIČNO: Iz Dortmunda potvrdili dolazak sjajnog defanzivca

Borussia Dortmund danas je službeno potvrdila dolazak sjajnog defanzivca uz njihov klub. Njemački klub je tako pojačao svoju obrambenu liniju s reprezentativcom ove države, koji je postao  jedan od najskupljih igrača u povijesti kluba.

Iako je i ranije mnogo stvari već bilo poznato,  danas je uslijedila samo formalna potvrda ovog transfera. Defanzivac Nico Schulz koji je također njemački reprezentativac, sada je i zvanično nogometaš njemačkog giganta Borussie iz Dortmunda.

OTKUPNA KLAUZULA AKTIVIRANA: Manchester United spreman platiti 105 milijuna funti za zvijezdu iz Primeira lige

24-godišnji defanzivac, koji se najbolje snalazi na lijefoj strani defanzivne linije, došao je iz Hoffenheima, gdje je sa mnogo uspjeha igrao od 2017. godine. Karijeru je započeo u Berlinu, u ekipi Herthe za koju je odigrao 92 utakmice. Kratku epizodu je imao i u Gladbachu nakon kojeg je potpisao za Hoffenhaim gdje mu je karijera i krenula uzlaznom putanjom.

Sa 27 milijuna eura odštete, Schulz je jedan od najskupljih nogometaša u povijesti Borussie. Najskuplja kupnja kluba do sada je bio napadač Andre Schurrle, koji je došao iz Wolfsburga za 30 milijuna eura.

Dortmund je tako već započeo sa gradnjom ekipe za novu sezonu a pored Schulza u narednim danima se očekuje i potvrda transfera Thorgana Hazarda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!