NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Niko Kovač potvrdio dolazak novog igrača u januaru!

ZVANIČNO: Niko Kovač potvrdio dolazak novog igrača u januaru!

Ekipa Bayerna ove sezone igra ispod očekivanja, navijači su nezadovoljni a klubu su potrebna osviježenja u klubu. Niko Kovač potvrdio je kako će ga sljedećeg mjeseca u Bayernu predstaviti novog igrača koji bi trebao povećati konkurenciju na krilnim pozicijama u bavarskoj ekipi.

Riječ je o kanadskom reprezentativcu Alphons Daviesu, koji će u petak napuniti tek 18 godina. Davies je blistao u ovoj MLS sezoni, gdje je branio boje Vancouver Whitecapsa. Ovaj iznimno talentovani napadač sakupio je 31 nastup u MLS ligi ove sezone a također je postigao i  osam golova te dodao deset asistencija.

>> Navijači Reala pripremaju proteste protiv Sergio Ramosa!

Neki od pogodaka bili su spektakularni, a stručnjaci ovom nogometašu afričkog porijekla predviđaku blistavu karijeru.

[su_bet365_100_bonus]

Kao što već znate, Bayern je još u julu mjesecu potpisao ugovor s ovim talentovanim tinejdžerom kojeg je platio deset milijuna eura, što je rekord za jednog igrača iz MLS lige. Davies je potpisao ugovor do juna 2023. Očekuje se da će se debitirati u bavarskom divu nakon zimske stanke te se vjeruje kako će se brzo nametnuti strategu Bayerna Niki Kovaču zbog njegovog stila igra te da bi trebao predstavljati ozbiljno pojačanje za drugi dio sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!