NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Objavljenje ocijene nogometaša Chelseaja za FIFA-u 19!

ZVANIČNO: Objavljenje ocijene nogometaša Chelseaja za FIFA-u 19!

Uzbuđenje raste kod svi fanova ove popularne igrice jer FIFA će uskoro ugledati svijetlo dana. Izalazk dema je predstavljen za narednu sedmicu, tačnije 13. septembra.

Chelsea u potpuno

Zapravo, očekuje se kako će demo biti dostupan 13. septembra za sve fanove ove igrice, ali neki sretni igrači već su imali priliku igrati igru i dati svoje mišljenje.

FIFA je bila dostupna za igranje na Gamescomu prošlog mjeseca, pri čemu su neki od najboljih svjetskih klubova postavljeni kao timovi sa kojim ste mnogli igrati. Jedan takav tim bio je Chelsea.

>> KAKAV POTEZ: Ovo su ČETIRI NAČINA sa kojim će se vodstvo Girone iskupiti navijačima zbog “domaće” utakmice u Miamiu protiv Barcelone

Ocjena igrača za većinu momčadi već je postala dostupna ranije, uključujući Manchester United, Liverpool i Real Madrid. A sada je ekipa Chelseaja na FIFA 19 dobila svoje zvaanične “ocijene” koje su procurile preko Youtubea i Twittera.

Kao što se i očekivalo, Eden Hazard ocijenjen je najboljim igračem Chelsea sa zasluženom ocijenjenom 91 – samo tri boda manje iza najboljeg igrača, Cristiana Ronalda.

[su_bet365_100_bonus]

N’Golo Kante je došao do ocijene 89, dva boda više od ocijene koju je dobio na početku prošlogodišnjeg izdanja, dok je Cesar Azpilicueta treći najviše ocijenjeni igrač Chelseaja sa ocijenom 86.

Ostali nogometaši Chelseaja imaju sledeće ocijene:

Jorginho – 84

Cesc Fabregas – 84

Willian – 84

David Luiz – 83

Kepa Arrizabalaga – 83

Alvaro Morata – 83

Marcos Alonso – 82


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!