NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Poznat razlog smrti kapitena Fiorentine Davide Astorija!

ZVANIČNO: Poznat razlog smrti kapitena Fiorentine Davide Astorija!

Autopsija na tijelu tragičnog preminulog talijanskog nogometaša Davide Astorija potvrdila je da je član i kapiten Fiorentine umro od prirodne smrti. Njegovo se srce zaustavilo na spavanju što su lječnici okarakterisali kao infarkt.

poznat razlog smrti

Talijanski mediji su izvijestili da je obdukcija na tijelu nesretnog pokojnog nogometaš Fiorentine Davide Astoria potvrdila sumnje da je Astori umro „prirodnom smrću”. Iako je to bio samo proceduralni postupak, u Italiji se diglo mnogo prašine zbog obdukcije, što nije isključivalo mogućnost da Astori nije umro od prirodne smrti.

>> Arsenal pronašao zamjenu za Petra Čecha u Bundesligi

„To je naša dužnost raščistiti je li smrt Astorija tragična ili pak čin sudbine. Prva opcija bi značila da se istraga mora nastaviti. Trenutno nema pojedinca koji je optužen za odgovornost u vezi s njegovom smrću. Postupak pred sudom će nam pomoći utvrditi da li je tko među ljudima koji su se brinuli za njega, nosi neku odgovornost za njegovu smrt “, rekao je javni tužitelj Antonio de Nicolo.

[su_bonus]

ANSA novinska agencija izvještava da je obdukcija ipak potvrdila očekivano. Uzrok smrti je srčani zastoj, koji je navodno rezultat bolesti koja se naziva bradiartimija, u kojem srce postupno sporije kuca sve do točke kada se u potpunosti zaustavi, što je bio slučaj kod Astorija.

Sprovod 31-godišnjeg nogometaša održat će se u četvrtak u bazilici Santa Croce u Firenci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!