NaslovnicaVijestiZvanično: Santos doveo ofanzivnog veznjaka iz Chelseaja

Zvanično: Santos doveo ofanzivnog veznjaka iz Chelseaja

Santos doveo ofanzivnog veznjaka iz Chelseaja. Chelsea je potvrdio odlazak Ulises Davile u Santos Lagunu. Meksički klub je objavio na svojoj oficijelnoj stranici da je završio potpisivanje Davile na trogodišnji ugovor prošlog mjeseca, i Plavci su napokon pristali.

Santos doveo ofanzivnog veznjaka iz Chelseaja

Izjava na Chelseajevoj stranici: “Ulises Davila se ove nedelje pridružio meksičkom klubu Santos Laguni na stalni ugovor.”

Ofanzivni veznjak je u Chelsea došao iz Guadalajare 2011. godine na ugovor od pet godina, ali nije uspio da napravi ni jedan nastup u prvom timu.

Pozajmljen je u pet klubova tokom svog vremena na Stamford Bridgeu. Na posljednjoj posudbi bio je u portugalskom klubu Vitoria, gdje je odigrao 15 utakmica.

Davila se također raduje nastavku svoje karijere u rodnoj zemlji.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Sjajno je vidjeti interes od Santosa i hvala svima koji su mi ulijevali samopouzdanje od samog početka, jer su me tražili i bili zainteresovani za mene”, rekao je Davila.

“Ja sam nestrpljiv da počnem svoju karijeru, da budem veliki igrač i mislim da je ovo prilika koja je savršena za mene.”

“Ja sam sazrio, fizički sam spreman i željan igre. Uz jaku volju da nastavim i učinim važne stvari za ovaj klub.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!