NaslovnicaVijestiZvijezda Barcelone predviđa: Tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone?

Zvijezda Barcelone predviđa: Tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone?

Zvijezda Barcelone predviđa, tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone? Pep Guardiola je stvorio neka cijeloživotna prijateljstva tijekom njegovog četverogodišnjeg boravka u Barceloni i bio je vrlo cijenjen od većine igrača na Camp Nou – s izuzetkom Zlatana Ibrahimovića.

Zvijezda Barcelone

A kada je Španjolac izvukao Barcelonu u istoj skupini sa njegovim novim klubom Manchester Cityjem, to je dalo povoda da igrači i navijači progovore.

Jedan od bivših igrača Pepa Guardiole u Barceloni, Andres Iniesta, bio je bitan dio vrlo uspješne ekipe Barcelone, koja je osvojila 15 velikih trofeja u samo četiri godine, uključujući i tri naslova La Lige, tri super kupa, dva kupa Kralja, dva klupska Svjetska kupa i Ligu prvaka dva puta.

32-godišnjak je uvjeren da će Guardiola moći ponoviti isti uspjeh koji je imao u Barceloni, a nedavno i u Bayernu u Bundesligi, u svom novom klubu Manchester Cityju u narednim sezonama.

[su_euro_soccer_bonus]

No, kada je dobio priliku u Ligi prvaka da se vrati u Barcelonu, gdje je njegova menadžerska karijera i započela, veznjak Andres Iniesta vjeruje da će u Premier ligi biti velika borba ove sezone, a City i Guardiola bi čak mogli imati veliki utjecaj na to da trofej Lige prvaka ne stigne na Camp Nou ove sezone.

Kao što je izvjestio Manchester Evening News, Iniesta je rekao: “Ono što je Pep učinio za Barcelonu će uvijek biti zapamćeno, ali on je trener Manchester Cityja sada – i vjerujem da sa njihovom kvalitetom i pod vodstvom Guardiole taj klub stići daleko u Ligi prvaka ove sezone.”

Kao i Iniesta, Manchester Cityjevi navijači očekuju da će Guardiola imati veliki utjecaj na njihov uspjeh u Ligi prvaka ove sezone, dok su prošle sezone stigli do polufinala.

screenshot_17

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!