NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE SE OTVORILA MESSIJU: Na kraju sezone namjerava napustiti Nou Camp!

ZVIJEZDA BARCELONE SE OTVORILA MESSIJU: Na kraju sezone namjerava napustiti Nou Camp!

Zvijezda Barcelone se otvorila Messiju. Na kraju sezone namjerava napustiti Nou Camp! Zvijezda Barcelone i Nizozemske Jasper Cillessen je navodno obavijestio Lionela Messija da planira napustiti španjolske divove sljedeće godine.

ZVIJEZDA BARCELONE

To je prema pisanju Don Balona, koji je napomenuo kako je bivši igrač Ajaxa rekao Messiju kako će sljedeće godine zatražiti pečat drugog klba, a igračeva glavna želja je dobiti minute u prvoj momčadi.

U izvješću se također navodi da će Cillessenovo napuštanje kluba biti teške vijesti za Messija, jer Argentinac vidi ovog vratara kao nekog tko je vitalan za Barcelonu.

Lako je vidjeti zašto bi Cillessen htio napustiti Barcelonu, jer ne izgleda kao da će dobiti brojne prilike za prvu momčad, s obzirom na činjenicu da je iza jednog od najboljih svjetskih vratara na Nou Campu, to jest Marc Andre Ter Stegena.

Nizozemac se samo koristio u utakmicama Kupa Kralja kod Ernesta Valverdea, nešto što smo sigurni da je 29-godišnjaku daleko od zadovoljstva.

Ter Stegen je jedan od najbolji svjetskih vratara i ta činjenica ne pomaže Cillessenovom cilju da dobije minute u prvoj momčadi, a izgleda da bi bilo najbolje kladiti se da će on napustiti klub i tražiti svoje mjesto u prvom timu u nekoj drugoj ekipi.

Samo će vrijeme reći da li je ovo istina i da li će Cillessen napustiti klub sljedeće godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!