NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BARCELONE SE POSVAĐALA SA ERIK ABIDALOM: Prodaju ga kako bi finansirali...

ZVIJEZDA BARCELONE SE POSVAĐALA SA ERIK ABIDALOM: Prodaju ga kako bi finansirali transfer Neymara!

Izgleda da se Barcelona aktivno pokušava riješiti dva igrača koje su nedavno kupili za samo 280 milijuna funti. Coutinho je već otišao, znači riješili su jednog, dok se čini da će ga pratiti i Ousmane Dembele.

ZVIJEZDA BARCELONE

BBC je izvijestio da je Barca za Dembelea platila 135.5 milijuna funti, dok je Guardian izjavio kako su za Coutinha platili 142 milijuna funti kada su ga potpisali iz Liverpoola.

Prema Sportu, Francuz će kako stvari stoje otići sa Nou Campa. Katalonski radio je izvijestio o mogućoj svađi Demebelea i Barcelone.

U izvješću se tvrdi da je direktor nogometa Eric Abidal imao žestok sastanak sa predstavnicima Dembelea, a igraču su rekli da mora promijeniti svoj stav ako želi ostati u klubu.

Oni također sugeriraju da ovo nije prvi put da su imali problema sa napadačem u vezi sa tim stvarima.

Njegova budućnosti izgledala je nejasno otkad je Barcelona ovog ljeta potpisala Antoine Griezmanna iz Atletico Madrida. To je ostavilo Dembelea van startne linije u Barceloni i možda bi mu bilo najbolje da pronađe novi klub.

Prošlog tjedna je započeo prvu utakmicu protiv Atheltic Bilbaa, ali izgledao je potpuno bez samopouzdanja i gotovo kao da želi da netko drugi preuzme odgovornost za napad.

Express nastavlja povezivati Neymara sa povratkom u Barcelonu i mogao bi biti slučaj da moraju prodati Dembelea kako bi finansirali taj transfer za Brazilca. Što god se dogodi sa Neymarom, Dembele izgleda kao igrač koji treba preći u novi klub.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!