NaslovnicaVijestiZvijezda Barcelone se vraća u svoj bivši klub: Odbio je ponudu od...

Zvijezda Barcelone se vraća u svoj bivši klub: Odbio je ponudu od 44 milijuna funti i to je naljutilo čelnike katalonskog kluba

Odluka Arda Turana da odbije transfer od 44 milijuna funti u Kinu je uveliko naljutila Barceloni, navodi se u izvješćima.

Zvijezda Barcelone

30-godišnjak, koji je iz Atletico Madrida stigao u Barcelonu 2015. godine, ali je morao pričekati do siječnja 2016. kako bi napravio svoj prvi službeni nastup zbog zabrane koju je Barcelona tada imala, nije donio pozitivan dojam na klub.

Toliko da je u siječnju ove godine, Barcelona željela prodati turskog internacionalca nakon samo godinu dana na Camp Nou, ali Turan nije htio da ode, piše Mundo Deportivo.

[su_watch_live_football]

To je, kao i neuspjelo vraćanje u Galatasaray u siječnju, razljutilo Barcelonu i za njega već govore da će otići u zimskom prijelaznom roku, dok nije odigrao još niti jednu utakmicu ove sezone – jedini nogomet koji je igrač je za tursku reprezentaciju.

On trenutačno nije miljenik Ernesta Valverdea i Barcelona ga želi prodati, dok traže nova pojačanja da osvježe svoju momčad.

https://twitter.com/BarcaSpiral/status/926496344017170432

[su_no1forfootball]

Oni će bez sumnje izgubiti značajan novac od 41 milijun eura, kojim su ga platili. Već se govori o povratku u Galatasaray, koji bi se trebao dogoditi sredinom sezone, a turski mediji pišu da su i dalje zainteresirani za njega. Trener Igor Tudor je rekao da je Turan ‘dobar izbor’ i da je on možda taj koji im je potreban da dovrše svoju napadačku liniju.

Turan je do sada odigrao 55 utakmica za Barcelonu, postigavši 15 golova, dok je osvojio četiri trofeja. Za šest godina u Galati, odigrao je 197 utakmica i podigao titulu turske Super lige.

Turski internacionalac ima ugovor sa Barcelonom do 2020. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!