NaslovnicaVijestiZvijezda Barcelone tražila povećanje plaće u ovim teškim vremenima: Messiju prekipjelo -...

Zvijezda Barcelone tražila povećanje plaće u ovim teškim vremenima: Messiju prekipjelo – tražio od kluba da ga prodaju!

Uvijek se zanimljivo zapitati koliki utjecaj imaju igrači poput Lionela Messija u svojim klubovima.

Zvijezda Barcelone

Morate misliti da ih stvarno treba gledati kao igrače koji nemaju utjecaja iza kulisa, ali uvijek čujemo priče o njima kako traže određene potpise ili imaju snagu okrenuti sve protiv trenera, tako da to mora biti prava stvar.

Najnoviji igrač Barce koji je pobudio Messijevu gnjev je Marc-Andre ter Stegen, on podstiče novi ugovor s povećanjem plaća i to će postati distrakcija u klubu.

Prema izvješću stranih medija, ​​Messiju je dovoljno Nijemca i želi da ga klub proda, s tim da je odnos između parova prijavljen kao potpuno uništen.

Prodati nekoga samo je jedna strana priče, ali zvuči kao da je moguća zamjena pronađena. Izvještaj nadalje upućuje na zaključak da je Barca imala puno pozitivnih izvještaja o Unai Simonu Athletic Bilbaa, koji bi mogao biti potpisan za 35 milijuna eura.

Na čudan način koji bi mogao biti idealan i za Chelsea, jer bi Bilbau trebao novi vratar, a povratak u Španjolsku za Kepu imao bi puno smisla.

Što se tiče Njemačkog vratara, bila bi to ogromna odluka pustiti igrača svjetske klase, ali Messi je sad toliko moćan da neće imati izbora.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!