NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna upozorila Liverpool pred susret u osmini finala Lige prvaka!

Zvijezda Bayerna upozorila Liverpool pred susret u osmini finala Lige prvaka!

Zvijezda Bayerna upozorila Liverpool pred susret u osmini finala Lige prvaka! Kolumbijac se ove sezone mučio sa ozljedom, ali je upozorio Liverpoola da se osjeća bolje i bolje kako utakmice prolaze i sada se veseli susretu na Anfieldu sljedećeg tjedna.

Zvijezda Bayerna

Liverpool je bio vrlo blizu osvajanja Lige prvaka prošle sezone, ali su izgubili u posljednjoj prepreci sa 3-1 od Real Madrida u Kijevu, ali Kloppova ekipa još jednom ulazi u nokaut fazu i nada se da će ove sezone biti mnogo bolji.

Bayern Munchenov James Rodriguez, rekao je njemačkim novinarima da se veseli igranju protiv Liverpoola, ali svojim protivnicima daje upozorenje, jer se nakon ozljede koljena vraća u svoju najbolju formu, barem kako on to kaže.

“Veoma se raduje susretu sa Liverpoolom”, rekao je James za Bild.

“Ne smijete praviti greške u tim utakmicama, ali mislim da možemo uzrokovati probleme za Liverpool. Imamo tim koji je dovoljno dobar da prođe dobro.”

“Mislim da sam imao dobru utakmicu protiv Schalkea.”

“Stalno se osjećam bolje. Bio sam van terena skoro tri mjeseca. Sa svakom utakmicom pružam više kvalitete, ali još uvijek mogu bolje igrati.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!