NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHELSEAJA ODLAZI: Klubovi dogovorili sve uvjete, za njega nema mjesta na...

ZVIJEZDA CHELSEAJA ODLAZI: Klubovi dogovorili sve uvjete, za njega nema mjesta na Stamford Bridgeu!

Zvijezda Chelseaja odlazi. Klubovi dogovorili sve uvjete, za njega nema mjesta na Stamford Bridgeu! Galatasaray se približava završetku transfera za braniča i zvijezdu Chelseaja Gary Cahilla, pišu najnovija izvješća iz Turske.

Zvijezda Chelseaja odlazi

Engleski internacionalac je bio povezan sa odlaskom iz londonskog kluba nakon što je ispao iz prvog plana kada je novi menadžer Maurizio Sarri stigao na Stamford Bridge.

Cahill još uvijek nije nastupio u ovoj sezoni za Chelseaja, unatoč tome što je prošle godine bio prvi izbor u obrani za Antonio Contea.

Prema turskom listu Fanatik, Galatasaray je postigao dogovor sa Cahillom.

Prema istom izvoru, osobni uvjeti su navodno dogovoreni sa igračem, Galatasaray je sada u odmaklim razgovorima sa Chelsejem.

Cahill nije bio u momčadi od 18 igrača Chelseaja koji su išli u Newcastle United. Plavci su ostvarili pobjedu od 2-1 i nova tri boda.

32-godišnjak, koji ima jos 12 mjeseci u svom ugovoru, napravio je ukupno 43 nastupa za Chelsea na svim natjecanjima prošle sezone.

Plavci se vraćaju u akciju ovog vikenda kada budu domaćini Bournemouthu na Stamford Bridgeu.

30. siječnja 2008. godine za 6 milijuna eura prelazi u Bolton. Za Bolton je debitovao tri dana kasnije protiv Readinga. Prvi pogodak postiže 5. listopada 2008. godine protiv West Ham Uniteda. Za Bolton je igrao do 2012. godine.

16. siječnja 2012. godine postaje član Chelseaja. Transfer je iznosio sedam milijuna funti. Prvi nastup za londonski klub je imao 5. veljače 2012. godine na utakmici protiv Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!