NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja otkrila što će pitati Lionela Messija kad budu igrali u...

Zvijezda Chelseaja otkrila što će pitati Lionela Messija kad budu igrali u Ligi prvaka

Vezni igrač Chelseaja Danny Drinkwater otkrio je kako je uzbuđen zbog utakmice protiv Barcelone u osmini finala Lige prvaka, koja se igra sredinom ovog mjeseca.

Drinkwater će pitati Messija za dres

‘Plavci’ će za oko dva tjedna ugostiti Barcelonu na Stamford Bridgeu, a bivši igrač Leicester Cityja priznaje kako jedva čega da po drugi put u životu zajedno sa Lionelom Messijem kroči na teren. Engleski reprezentativac je već igrao protiv Argentinca u pripremnoj utakmici u svojoj posljednjoj sezoni u Leicester Cityju, ali ovaj put ulog će biti mnogo veći.

Unatoč važnosti koju utakmica protiv Barcelone predstavlja, Drinkwater je već odlučio kako mu je velika želja da se kući vrati sa dresom jednom od najboljih igrača svih vremena. O susretu s njim, on je rekao: “Mislim da nisam nikad prije igrao na Camp Nouu. Igrao sam protiv Barcelone u predsezonskoj utakmici prije godinu dana, ali igranje na Camp Nouu će biti novi doživljaj za mene, tako da se veselim tome.”

“Bio sam jako uzbuđen prvi put kad sam igrao protiv Messija, tako da ne znam kakav će osjećaj biti drugi put. Moram dobiti njegov dres. Nemoguće je ‘pročitati’ što će uraditi. Jako je brz s loptom, a njegove promjene smjera skoro da nisu realne. Nikad nisam igrao sa nekim kao što je on. Igrao sam protiv igrača koji mogu brzo promijeniti smijer, ali on je jednostavno na drugoj razini.”

[su_bbworld]

Barcelona i Chelsea su ukupno kroz povijest igrali 15 puta, a oba tima su slavila po pet puta, dok je isto toliko puta utakmica završavala bez pobjednika. Posljednji put su igrali 24. aprila 2012. godine u Ligi prvaka, kada je Chelsea na Camp Nouu odigrao 2-2, te zahvaljujući pobjedi kod kuće rezultatom 1-0 prošao u finale takmičenja.

Prije toga su igrali i u polufinalu lige prvaka u sezoni 2008/09, kada je više sreće imao katalonski tim. Nakon prve utakmice na Camp Nouu, koja je završila rezultatom 0-0, Barcelona je golom Andresa Inieste za 1-1 u posljednjim trenucima uzvratnog susreta na Stamford Bridgeu prošla u finale takmičenja, koje je kasnije i osvojila pobijedivši Manchester United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!