NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja ponudila se Barceloni, želi u katalonski klub

Zvijezda Chelseaja ponudila se Barceloni, želi u katalonski klub

Zvijezda Chelseaja Hakim Ziyech želi prije kraja zimskog prijelaznog roka prijeći u Barcelonu kako bi zamijenio Memphisa Depaya koji je otišao u Atletico Madrid.

Prema pisanju španjolskih medija, 29-godišnji Marokanac ponudio se katalonskom klubu jer nema puno minutaže u Chelseaju pa sada želi pronaći novu sredinu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Katalonci su ga htjeli dovesti u svoje redove 2020. godine kada je iz Ajaxa otišao u Chelsea za 40 milijuna eura, a blizu prelaska u katalonski klub bio je i prošle sezone kada se špekuliralo o posudbi u zimskom prijelaznom roku.

Ziyech je ove sezone upisao 14 nastupa za Chelsea u kojima nije postigao gol, ali je upisao jednu asistenciju.

Ukupno je za Chelsea odigrao 97 utakmica. Postigao je 14 golova, uz 11 asistencija. Prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura, a trenutni ugovor s Plavcima mu je do 2025. godine.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!