NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHELSEAJA POTVRDILA: Napušta Stamford Bridge u januaru, a evo i zbog...

ZVIJEZDA CHELSEAJA POTVRDILA: Napušta Stamford Bridge u januaru, a evo i zbog čega!

Defanzivac Chelseaja Gary Cahill priznao je kako bi već u zimskom prelaznom roku mogao napustiti Stamford Bridge, s obzirom da po svemu sudeći novi trener Maurizio Sarri ne računa na njegove usluge ove sezone.

Cahill želi napustiti Chelsea

32-godišnjak još uvijek nije započeo utakmicu ove sezone u dresu Plavaca, a talijanski stručnjak više vjeruje Antoniju Rudigeru, Davidu Luizu i Andreasu Christensenu.

[su_bet365_koeficijenti]

Cahill se nešto kasnije vratio u klub na predsezonske pripreme nakon Svjetskog prvenstva, gdje je nastupao za reprezentaciju Engleske. Međutim, još uvijek se nije uspio izboriti za povratak u početnih jedanaest, a u četvrtak je na klupi presjedio utakmicu protiv PAOK-a u Europskoj ligi.

On je priznao kako nije zadovoljan minutažom, te dodao kako bi možda mogao napustiti klub uskoro: “Znam da ponekad morate donositi teške odluke, a nogomet neće čekati. Ne želim žuriti sa odlukama, ali kako stvari stoje, vjerovatno ću morati napustiti klub u januaru. Što god se dogodilo u budućnosti, imam veliku dozu poštovanja za ovaj klub i sve u njemu.”

Bivši igrač Aston Ville je također dodao da shvaća važnost stavljanja tima ispred sebe: “Prije svega, timu ide odlično, što je najvažnija stvar. S obzirom da sam u proteklih šest ili sedam godina igrao veliku ulogu u klubu, teško mi je savladati trenutnu situaciju. Još uvijek nisam razgovarao sa trenerom o maloj minutaži ove sezone. Mislim da ćemo uskoro razgovarati, da vidim što planira kad sam ja u pitanju. Kada tim pobjeđuje, morate ostati mirni i nositi se sa situacijom, ali to će za mene biti teško raditi kroz cijelu sezonu. Svemu dolazi kraj, a ja želim igrati nogomet. Nisam tip osobe koja će prihvatiti sjedenje na klupi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!