NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja u bolnici, upitan za derbi protiv Arsenala

Zvijezda Chelseaja u bolnici, upitan za derbi protiv Arsenala

Nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz na mjestu trenera Chelseaja na njegovo mjesto u klub je doveden Guus Hiddink, od kojeg se očekivalo da će probuditi Chelsea, no za sada ne ide sve tako glatko, po planu.

OIR_resizer (1)

Klub se trenutno nalazi pri samom dnu ljestvice, sa samo šest bodova prednosti od zone ispadanja. Iako su sakupili nekoliko bodova i dalje nisu među prve tri momčadi koje će se plasirati u Ligu prvaka.

I osim loših rezultata, nemaju ni previše sreće sa ozljedama.

Eden Hazard i dalje je izvan terena nakon što se ozlijedio u utakmici protiv Crystal Palacea, a čini se kako je još jedna zvijezda od danas izvan terena.

U 80. minuti današnje utakmice protiv Evertona, Diega Costu je zamijenio Loic Remy, a Hiddink je potvrdio kako je Španjolac u bolnici.

Loic Remy je trenutno jedini zdrav napadač Chelseaja, a u klubu se nadaju kako Costa nije ozbiljnije ozlijeđen.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!