NaslovnicaVijestiZvijezda Cityja nagovijestila odlazak ukoliko ne budu igrali u Ligi prvaka sljedeće...

Zvijezda Cityja nagovijestila odlazak ukoliko ne budu igrali u Ligi prvaka sljedeće dvije sezone!

Kevin De Bruyne je otvorio vrata odlaska iz Manchester Cityja ako se podrži njihova dvogodišnja zabrana Lige prvaka.

Zvijezda Cityja nagovijestila

UEFA je izrekla kaznu nakon što je Cityja proglasila krivim zbog ozbiljnih kršenja propisa finansijskog fair playa, no Građani su se žalili na odluku.

Zvijezda Cityja bi mogla preispitati svoju budućnost u klubu ako se zabrana ne bude ukinula, a De Bruyne je nagovijestio da će biti jedan od tih igrača.

“Samo čekam”, rekao je De Bruyne u belgijskom listu Het Laatste Nieuws.

“Klub nam je rekao da će se žaliti i gotovo su 100% sigurni da su u pravu. Zato čekam da vidim što će se dogoditi. Vjerujem u svoj tim, Nakon donošenja odluke, sve ću detaljano pregledati.”

“Dvije godine bez nogometa u LIgi prvaka bile bi duge, ali u slučaju da to bude godinu dana, bilo bi sjajno. Pep Guardiola se zavjetovao da će stajati uz City, koji poriče bilo kakvu nepravdu. De Bruyne, koji je sa Cityjem osvojio titule Premier lige u pet godina, inzistirao je da njegova odluka da ostane ili napusti klub neće ovisiti o Guardioli.

“Mislim da je Pep rekao da će on ostati u klubu bez obzira na sve. Onda mu se ugovor završava”

“Ali ja neću dopustiti da moja odluka ovisi o tome što će Pep Guardiola uraditi. Naravno da već radim sa drugim trenerima i kada Pep ode, moram nastaviti raditi sa nekim drugim. Ali za sada tomu nisam posvetio mnogo pažnje. Trenutno ima dosta važnijih stvari.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!