NaslovnicaVijestiZVIJEZDA KUPUJE KUĆU U MADRIDU: Ovo je dokaz da je njegov transfer...

ZVIJEZDA KUPUJE KUĆU U MADRIDU: Ovo je dokaz da je njegov transfer u Real već gotova stvar!

Zvijezda kupuje kuću u Madridu! Ovo je dokaz da je njegov transfer u Real već gotova stvar! Transfer Chelseajeve zvijezde Eden Hazarda u Real Madrid, kako se čini, se sve više približava zaključku, dok on reorganizira kupnju kuće u glavnom gradu Španjolske.

ZVIJEZDA KUPUJE KUĆU

To je prema pisanu Don Balona, koji sugerira da je imovina za belgijskog internacionalca u Madridu manje-više završena, te da je potpisivanje u cjelini ‘gotovo’.

Hazardov ugovor sa Chelseajem istječe krajem iduće sezone i malo je znakova da će taj ugovor biti obnovljen sa Plavcima, koji su preživjeli još jednu frustrirajuću sezonu.

Nakon što je prošle sezone ispao iz Lige prvaka, izgleda da Chelsea neće da se vrati preko prva četiri mjesta ove sezone, a isto tako ne izgledaju kao favoriti za osvajanje Europske lige pod vodstvom Maurizija Sarrija.

Nitko nije mogao kriviti Hazarda zbog toga što se želio preseliti u veći klub, s tim da će Real Madrid vjerojatno u velikoj mjeri praviti remont momčadi ovog ljeta nakon uzbudljivog nedavnog povratka Zinedine Zidanea kao menadžera.

Don Balon dodaje kako bi Real Madrid mogao uvjeriti Chelseaja da proda 28-godišnjaka uključivši Jamesa Rodrigueza ili Mateu Kovačića u ovaj transfer.

To je zbog činjenice da se CFC suočava sa potencijalnom zabranom transfera ovog ljeta, tako da ne bi mogli zamijeniti Hazarda ako bi ga jednostavno prodali Los Blancosima.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!