NaslovnicaVijestiZVIJEZDA NAPUŠTA JUVE: Izvršni direktor Juventusa priznao kako razmišlja o prodaji zvijezde!

ZVIJEZDA NAPUŠTA JUVE: Izvršni direktor Juventusa priznao kako razmišlja o prodaji zvijezde!

Izvršni direktor Juventusa Giuseppe Marotta priznao je kako u klubu razmišljaju o prodaji Gonzala Higuaina, nakon što je došao Cristiano Ronaldo.

Higuain napušta Juventus

Argentinski napadač je u klub iz Torina stigao iz Napolija prije dvije godine za cifru od čak 90 miliona eura, a u posljednjih nekoliko tjedana povezuje se sa odlaskom u Chelsea i AC Milan.

[su_bet365_100bonus]

Marotta je priznao da nakon dolaska Ronalda Higuainova budućnost u klubu nije tako sigurna kao što je bila. On je rekao: “Higuain je još uvijek važan igrač za nas, ali sada je očito veća konkurencija u vrhu napada. Međutim, on je profesionalac i razgovaramo o njegovoj budućnosti sa njegovim agentima.”

Talijanski mediji pišu kako bi ‘Stara dama’ navodno tražila oko 60 miliona eura za 30-godišnjaka, što bi moglo predstavljati problem Rossonerima, koji su nedavno prekršili UEFA-in financijski fair play zbog čega su izbačeni iz Europske lige. Međutim, prije nekoliko dana njihova žalba Arbitražnom sudu za sport je prihvaćena, te će ipak igrati u tom takmičenju sljedeće sezone. Novi direktor talijanskog velikana Leonardo jučer je izjavio: “Poštujemo financijski fair play, nećemo dovoditi luda pojačanja i donosit ćemo pametno odluke. Mislim da nećemo dovoditi velika pojačanja.”

[su_no1forfootball]

S druge strane, Chelsea je vodeći kandidat za dovođenje Argentinca, ali sve će zavisiti od toga da li će ‘Plavci’ uspjeti prodati Alvara Moratu, koji je u klub stigao prošlog ljeta iz Real Madrida za 66 miliona eura. Ipak, u ukupno 48 nastupa u svim takmičenjima prošle sezone postigao je razočaravajućih 15 golova i podijelio šest asistencija, a njegov tim je osvojio FA Kup, i završio tek na petom mjestu u Premier ligi, te neće igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!